Cam balkonlara son zamanlarda sineklik takılıp takılmayacağını en fazla sorulan sorular arasında bulunmaktadır. Cam balkonlar bilindiği üzere oldukça büyük olabilmektedir. Bu büyüklükteki balkonlara ne şekilde bir sineklik takılabileceği ve takılması durumunda nasıl bir performans elde edileceği sorulan sorular arasında bulunmaktadır. Ankara cam balkon sineklik yapımı için firmamıza danışabilirsiniz.

Cam balkonlara sineklik takılması mümkündür. Birçok farklı cam balkon tipi bulunsa da uzman personel ve kaliteli malzemeyle bu iş sorunsuz bir şekilde çözülmektedir. Cam balkon iki çeşit olarak piyasada bulunmaktadır. Bunların ilki katlanır olarak bilinmekte olan cam balkonlardır. Bu balkon modeline oldukça kolay bir şekilde sineklik monte etmek mümkündür. Diğer bir balkon tipi ise sürgülü olarak kullanılmakta olan balkon tipidir. Bu tip balkonlarda sineklik kullanılıp kullanılamayacağı esas soru işaretidir. Bu tip balkonlarda da oldukça rahat bir şekilde sineklik kullanılabilmektedir.

Cam Balkon Sineklik Çeşitleri

Cam balkon sineklik çeşitleri birden fazla kalite ve model ile yapılabilmektedir. Evinizin konumuna ve cam balkonunuzun durumuna göre bu tercihler yapılabilmektedir.

  1. Pliseli Sineklik Sistemleri; Son zamanlarda kullanılmakta olan kaliteli bir modemdir. Birçok cam balkona uyumlu olmasından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir.
  2. İçe veya Dışa açılır sineklik sistemleri; Kullanım bakımından farklı alternatifleri bizlere bunmakta olan bir sineklik çeşididir. Dışa ve içe açılır olmasından dolayı birçok aile bu sineklik çeşidini tercih etmektedir.

Sürgülü Camlara Sineklik

Son zamanlarda camların birçoğu alan daraltmamak maksadıyla sürgülü olarak imal edilmektedir. Bu tip camlara birçok uzman sineklik takılamayacağını belirtse de oldukça rahat bir şekilde bu camlara sineklik monte edilebilir. Üstelik bu sineklikler dışarıdan gözü asla rahatsız etmez ve çoğunlukla da belli olmaz. Bu sebeple evinizin ve balkonunuzun görüntüsünü kesinlikle bozmayacaktır.

Bazı cam balkonların şekli ve ebatı oldukça farklı olabilmektedir. Bu gibi durumlarda uzmanların değerlendirmesiyle yukarıda belirtilen 2 çeşit cam balkondan birisinin kullanımı mümkün olmaktadır. İster açılır tarzda kullanım sağladığınız cam balkonlarınıza ister sürgülü olarak kulanım sağlanan cam balkonlarınıza sineklik takılabilmektedir. Cam balkon sineklik fiyatları için SC Sineklik en uygun fiyatları sunmaktadır.